Homoseksuaaliseen sex asut ruskea valkovuoto

.

ILMAIS PANO HOMOSEKSUAALISEEN EROOTTISTA HIERONTAA

: Homoseksuaaliseen sex asut ruskea valkovuoto

Homoseksuaaliseen sex asut ruskea valkovuoto 995
Mies orkku homo blondi kalu Voimala-alueella oli vastaavanlainen radioaktiivisen aineen päästö vuonna Voin käydä jumpassa,juoksemassa ym. Lopun aikojen merkki on kirkon luopumus, eikä Suomessa ole enää missään oikein opettavia kirkkoja. Samoin pelkää entinen sijoittaja Taito Tuunanen Aamulehden haastattelussa Ihmettelenpä missä nämä avaruusoliot oppivat englantia. Anyway, mies luonnehtii, että Mossad ei olisi kontrollissa, vaan todellinen hallitsija tai salainen vaikuttaja Israelissa. Tukea tulkinta saa sille, mitä paljastui DDR:
Kissan sukukypsyys kalua livenä homoseksuaaliseen Homoseksuaaliseen nussi vaimoani porno tuubi

HIERONTA ESPOON KESKUS HOMO SEKSIÄ TAMPEREELLA

Murdoch on seikkaillut myös H1N1-rokotebisneksessä btw. Ei varmaankaan juurikaan luterilaisessa kirkossa, joka syntyi luvulla. Luther oli voimakas Jumalan mies, joka sen vuoksi puolusti kuria yhteiskunnallisessa elämässä pahojen ja syntisten kurissa pitämiseksi. Lutherin jälkeen kylläkin luterilainen kirkkokin on enenevästi joutunut luopumukseen, mutta en tiedä, mitä siellä on "kähmitty", eikä kiinnosta.

Nykyiset piispat joka tapauksessa Suomessakin ovat Raamatun ulkopuolella naispappeus, hintteyden ajaminen, Jeesuksen kuvaaminen väärin, Raamatun tietoinen vesittäminen vuoden raamatunkäännöksessä, kirkon tekeminen yhteiskunnalliseksi maalliseksi laitokseksi, syntisen ihmisen palvominen , ja taustoja voi vain arvailla.

Katolinen kirkko sen sijaan on jo pitkään, monia monia vuosisatoja, ollut perkeleen kirkko pelastuminen uskossa Kristuksen sijaissovitukseen kirotaan Trentin kirkolliskokouksen kaanoneissa luvulta - siis kristinusko kirotaan!

Myös kirkkoihinsa ihmiskunta vetää saatanan kirkko varastetaan kristityiltä kristittyjen luopumuksen tehtyä sen mahdolliseksi. En siis ihmettelisi, jos kirkoissa nykyisin tapahtuu mitä hyvänsä.

Väärät kirkot jäsenineen, "eliitti", illuminaatit, salaseurat, juutalaisuskoiset, muslimiuskoiset kaikki kristinuskon ulkopuolella olevat uskonnot , Mossad, väärät johtajat, lahjotut, maanpetturit jne. Ilman Kristusta täällä on turha räpeltää ja muka "korjata" asioita, kun ei edes omaa itseä ole vielä "korjattu", omaa sydäntä. Tämä juutalaisnationalistinen ideologia syntyi luvulla ja Pike eli luvulla???? Vaikka en olekaan tuota materiaalia aiemmin nähnyt, olen miettinyt lisää sen jälkeen kun kirjoitin bloggauksen Tiet Kaaokseen linkki artikkelissa.

Moraalinen tuho on maan tapaa, eripuraa, epäluottamusta, itsekkyyttä. Ihmisiä johdetaan heidän ahneutensa, ylpeytensä, tekopyhyytensä ja selviämisvietin avulla. Moraalia voi tuhota luomalla epävarmuutta.

Kirkkoja revitään nyt vauhdilla palasiksi eri puolilla maailmaa erilaisin skandaalein. Ja se synkronointi oli se, mikä kiinnitti minun huomioni Ja minuun nähden kirkot joutavatkin puhdistettaviksi. Muistelen että Jeesus ei puhunut mitään kirkkojen rakentamisesta, vain kokoontumisesta hänen nimeensä. Jos ajattelet uutisointia israelista, palestiinalaisista, katolisesta kirkosta, lestadiolaisista ja nyt tästä vapaamuurariudesta huom. En epäile etteikö kirkko pullistelisi niitä.

Hierarkiathan kuuluvat kirkon rakenteeseenkin ja muista vastaavista skandaaleista tai sellaisina uutisoiduista niin katso myös ajoitusta ja uutisten määrää. Jos et ole puolellani, olet vastaan. Vastakkainasettelulla on helppo hallita. En vaan halua tuoda kaikkia omia ajatuksiani kerralla esiin koska minusta on parempi että ihmiset itse miettivät asioita.

Minun kanssani ei tarvitse olla samaa mieltä. Mieluummin niin että se mitä kirjoitan, saa lukijan miettimään mitä mieltä hän itse on ja MIKSI hän on sitä mieltä. Tuosta "synkronoinnista" haluaisin vielä sanoa jotakin. Takana on siis jokin tietty taho. Voidaan sanoa, että tuo taho ovat "juutalaiset", "illuminaatit", "vapaamuurarit", "rahaeliitti", "bilderbergiläiset" jne.

Takana on näet perkele itse. Nuo tahot vain ovat hänen hallussaan kokonaan, mikä tekee nuo luetellut tahot - vaikka rikkaita, vaikutusvaltaisia ja maailman hallitsijoita ovat - äärimmäisen säälittäviksi. Ei ole surkeampia ihmisiä kuin he. Mutta he ovat Jumalan ase, jolla Jumala rankaisee muuta jumalatonta ihmiskuntaa.

Siksi Jumala on perkeleenkin takana, ja viime kädessä kaikki, mitä tapahtuu, nousee Jumalasta tässä on kyseessä lähinnä Jumalan sallimus. Vaikka koko ihmiskunta joutuisi tuhottavaksi ja kidutettavaksi, ei tapahtuisi mitään epäoikeudenmukaisuutta, koska juuri sen ihmiskunta on ansainnut vain syntien anteeksiantamuksessa, Kristuksessa, siitä päästäisiin, mutta Kristus hylätään.

Jumala panee perkeleelle rajat, mutta antaa perkeleen kurittaa syntistä ja pahaa ihmiskuntaa, jotta se ehkä tulisi katumukseen. Olemme ansainneet kaikki vitsaukset, jotka täällä ovat, olemme ansainneet ne jopa synkronoidusti. Synkronointi on nähtävissä kaikkialla, myös US: Tuho etenee järjestelmällisesti, ja tuhon takana on tänne päästetty perkele, joka kuitenkin on Jumalan tarkassa kontrollissa.

Sodissakin Jumala vain, kuten Luther sanoo, kouraisee kylvöastiaansa vähän syvemmältä, kun hän viljelee maataan hautausmaita. Viimeisenä päivänä kaikki, niin hyvät kuin pahat, nousevat tuomiolle, eikä kukaan ole kuollutkaan!

Ihminen on ikuisuusolento, koska sielu ei kuole. Toiset elävät ikuisesti taivaassa, toiset ikuisesti helvetissä. On tärkeää löytää oikea syyllinen, ettei itse syöksy ohi, harhaan, järkyttävin seurauksin. Elämä ei ole leikin asia. Mc Kinseyn laatima hallitusohjelma Suomelle Vanhasen hallitukselle http: Salaseurat — Vapaamuurarit http: Salaseurat — Vapaamuurarit -osa 2 http: Vapaamuurarius on moraalijärjestelmä, elämäntaidon oppi ja elämäntapa http: Niin ja käski syömään hänen lihaansa ja vertansa, sekä teloittamaan hänen edessään hänen vihollisensa, jotka eivät huoli häntä kuninkaakseen.

Ihmiset ehkä luulevat, että olen tullut tuomaan rauhaa maailmaan. He eivät tiedä, että olen tullut tuomaan maan päälle riitaa; tulen, miekan ja sodan. Jos talossa on viisi ihmistä. By Jason Groves Last updated at 8: The stark warning came as it emerged that EU chiefs have begun work on an emergency bailout package for Spain which is likely to run into hundreds of billions of pounds.

A £ billion bailout for Greece has already been agreed. They've got no choice, this is it. He shocked us with an apocalyptic vision of democracies in Europe collapsing because of the state of indebtedness. Greece, Spain and Portugal, which only became democracies in the s, are all facing dire problems with their public finances.

All three countries have a history of military coups. Spain and Portugal have also announced austerity measures in recent weeks amid growing signs that the international markets are increasingly worried they could default on their debts.

An end to democracy in Europe could see a return of figures ruling dictatorships. General Franco was dictator of Spain until ; Georgios Papadopoulos led a military junta until ; and Antonio de Oliveira Salazar ruled as Portugese president until Other EU countries seeing public protests over austerity plans include Hungary, Italy and Romania, where public sector pay is to be slashed by 25 per cent.

Deputy Prime Minister Nick Clegg, who visited Madrid last week, said the situation in Spain should serve as a warning to Britain of the perils of failing to tackle the deficit quickly. He said the collapse of confidence in Spain had seen interest rates soar, adding: Georgios Papadopoulos was dictator from to The Colonel led the military coup d'etat in against King Constantine II amid political instability.

He was leader of the junta which ruled until Papadopoulos was overthrown by Brigadier Dimitrios Ioannidis in Democracy was restored in General Francisco Franco led Spain from until his death in At the end of the Spanish Civil War he dissolved the Spanish Parliament and established a right-wing authoritarian regime that lasted until After his death Spain gradually began its transition to democracy.

Antonio de Oliveira Salazar's regime and its secret police ruled the country from to He founded and led the Estado Novo, the authoriatan, right-wing government that controlled Portugal from to After Salazar's death in , his regime persisted until it eventually fell after the Carnation Revolution. But it risks infuriating governments in southern Europe which are already struggling to contain public anger as they drive through tax rises and spending cuts in a bid to avoid disaster.

In an interview with the Brussels-based magazine EU Observer he said: David Cameron will travel to Brussels on Thursday for his first summit of EU leaders since the election. Spain is expected to ask for an initial guarantee of at least £ billion, although this figure could rise sharply if the crisis deepens. News of the behind-the-scenes scramble in Brussels spells bad news for the British economy as many of our major banks have loaned Spain vast sums of money in recent years. The looming bankruptcy of Spain, one of the foremost economies in Europe, poses far more of a threat to European unity and the euro project than Greece.

It has intensified to the point that the states do not want to wait until the EU summit on Thursday in Brussels. At the end of last month the credit rating agency Fitch downgraded Spain, triggering sharp falls on stock markets. On Friday the administration in Madrid continued to insist no rescue package was necessary.

But Greece said the same thing before it came close to disaster. Vapaamuurarit ei ole enää mikään "salaseura" se on suurimmaksi osaksi ukkojen seura missä keräillään lähinnä rahaa hyväntekeväisyys kohteisiin. Rituaalisuus kuuluu hommaan, mutta ei voida puhu mistään "uskonnollisesta" järjestöstä, vaikka vapaamuurariksi pääseminen edellyttää uskoa "a god" not "the god", mutta homma on lähempänä filosofista lähestymistä kuin uskonnollista, Briteissä on päästetty medioitakin tutustumaan tapaamis saleihin.

Juhani Juliniin meni heti luotto kun alkoi puhumaan jumalanpilkasta. Tämä kertoo ihmisen olevan aika häiriintynyt. Hän uskoo jumalaan niin voimakkaasti, että voi teoillaan tai puheillaan rikkoa sitä pyhintä käskyä "Älä pidä muita jumalia".

Ihmisiä kiehtoo aina kaikenlainen mytologia ja niihin riippuvat "salaperäisyydet" ihmiset tutkivat muurarien rakentamine kirkkoja salaisten vinkkien tiedossa tai sitten maalauksia missä kerrotaan totuuksia, miksi?

Koska elämä tuntuu niin tylsältä muuten jos ei tämmöisiä juttuja ole. Suurin osa ihmisistä uskoo maailmanlopun tai sitä vastaavien mullistusten tapahtuvan oman elämänsä aikana, koska haluavat olla mukana jotain merkittävää. Miksi kantaa huolta asiasta, josta ei edes julkisuuden tulisi tietää mitään? Euroopassa leviää tieto, jonka mukaan etenkin viime vuosina paljon kannatusta saanut "Illuminaatti" -aate on paljastunut suureksi huijaukseksi.

Etenkin kristinuskoisille suunnattu kampanja on saanut monet uskomaan "valaistukseen". Monet Euroopan päättäjät ovat huolissaan siitä miten joku ulkopuolinen taho johdattaa Eurooppaa fasismiin. Päättäjät ihmettelevät nyt kuka oikeasti on kaiken takana ja ovat huolissaan siitä miten käy eurooppalaisten jälkeläisille. Eipä ole moni "politiikkokaan" kartalla näistä asioista!

Järjestön perustajia olivat Euroopan tärkeimmät merkantilistiset aatelissuvut, muun muassa Guelphit, Grosvernorit, Hannoverit, Oranialaiset ja Oldenburgit, siis "juutalaiset" suvut. Siten on selvää, että miestä oli jo alusta alkaen eräs kasaariylimystön vallankäytön ja hallinnan instrumentteja. Tavoitteena yhden ja ainoan maailmanhallituksen luominen - Uusi Maailmanjärjestys; Mukana ovat muun muassa. Jacob Schiff , M. Ryhmän päämäärä oli edesauttaa Brittiläisen Imperiumin ja englannin kielen levittäytymistä ympäri maailmaa.

Rhodesin kuoleman jälkeen "Pyöreä pöytä" joutui hänen rahoittajansa, Lord Rothschildin, eli juutalaiseliitin ts. Pyöreä pöytä Round Table Group on suurteollisuudenharjoittajien ja suurpankkiirien sisäpiirijärjestö, joka on vaikuttanut suuresti mm. Sitä hallitsevat Rothschildien ohella kasaarijuutalaisten, Schiffin, Warburgin, Guggenheimin, Rockefellerin ja Carnegien perheimperiumit. Perustettiin Pyöreän Pöydän yhteispäätöksellä vuonna Tärkeimmät sen perustamisessa mukana olleet henkilöt olivat kansainväliset kasaarijuutalaiset pankkiirit J.

Vuonna salaseura liitettiin osaksi Russel Trustia. Siihen kuuluvat seuraavat suuret suvut: Morgan ja Payne Standard Oil. Committee of perusti bilderberg - järjestön toukokuussa virallisesti Hollannin prinssi Bernhardin aloitteesta. Ryhmä sai nimensä siitä, että ensimmäinen kokous pidettiin Hotel de Bilderbergissä Oosterbeekissä.

Bilderberger-ryhmään kuuluu noin läntisen maailman vaikutusvaltaisinta finanssimiestä, suuryrittäjää ja poliitikkoa. Tohtori Karl Steinhauser kuvaa kirjassaan "EU huomispäivän super- Neuvostoliitto" Prinssi Bernhard on todennut, että kyseisen ryhmän päämääränä on saada aikaan "globaali maailmanhallitus. Kasaarimafia on muiden instrumenttiensa lisäksi vaikuttanut myös Uuden maailmanjärjestyksen väkivaltakoneistona, jota voidaan käyttää pelotteena niskuroivia valtioita esim.

Serbia, Irak, Iran, jne. Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden osasto NSA on jo ottanut tehtäväkseen koko maailman elektronisen viestinnän seuraamisen. Laaja-alaisten tiedotusvälineiden alistaminen Uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi. Tiedotusvälineiden hallinta mahdollistaa "yleisen mielipiteen" manipuloinnin, viholliskuvien synnyttämisen ja totuuden monopolisoinnin. Hallitsemalla kielenkäyttöä ja muuttamalla sanojen merkitystä voidaan hallita ihmisten ajattelutapaa.

Järjestelmän vastaiset ihmiset pyritään leimaamaan tiedotusvälineissä terroristeiksi, rasisteiksi, mielisairaiksi, tyhmiksi, yksinkertaisiksi tai vanhanaikaisiksi. Kyseisen eliitin tai mafian poliittisia instrumentteja - joista osa on jo yllä mainittu - ovat muutamia mainitakseni mm.: Näiden mainittujen yläpuolella on kuitenkin kasaarien salainen eliitti toisin sanoen ylinjohto, joka koostuu juutalaisesta vapaamuurarijärjestöstä B´nai B´rith ja sen taistelujärjestöstä ADL.

Valtioiden ja kansojen itsemääräämisoikeuden ja taloudellisen riippumattomuuden tuhoaminen kytkemällä ne joko vapaaehtoisesti tai pakolla osaksi globaalia markkinatalousjärjestelmää EU ja ajamalla alas paikallinen maatalous tuotanto, jolloin ne tulevat riippuvaisiksi muusta järjestelmästä sekä yksityistämällä palveluita valtiollisilla-, sosiaali-, ja terveyssektoreilla.

Mutta se ei ole vielä riittävän kypsä. Tästä syystä sionistit eli juutalaiseliitti tahtoo aloittaa kolmannen maailmansodan ennen kuin SCO on tullut voimakkaaksi. Iran on nyt ehdokasjäsenenä. Ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus ja mediaan sisäänrakennettu piiloviestintä takaa kansallisten identiteettien hämärtämisen. Kansalliset identiteetit on korvattava globaalilla identiteetillä.

Massojen suunnitelmallinen tyhmistäminen ja tylsistäminen viihteen avulla tekee massoista vaarattomampia. Kansojen henkistä rappeuttamista edistää, taide-, kulttuurielämän ja sosiaalipsygologian suorastaan perverssit virtauksia. Kansallisten identiteettien tuhoamista helpottavat suuret kansainvaellukset ja rotujen sekoittaminen. Monikulttuurista, monirotuista yhteiskuntaa tuetaan kaikin mahdollisin keinoin sekä julkisella propagandalla että piilovaikuttamisella esim.

Kolmannen maailman todellisiin ongelmiin ei puututa, jotta kansainvaellukset jatkuisivat. Kun ihmisten juuret on tuhottu, heille on helppo syöttää keinotekoinen "globaali" identiteetti.

Ylimmän huipun muodostaa kasaarimafia, johon kuuluvat mm. Kyseiseen mafiaan toisin sanoen eliittiin kuuluvat kaikki kasaaripankkiirit, esim. Näitä sukuja ovat esim. Tässä linkki, josta löysin joitakin vastauksia Riikan päivän tekstiin. Kyseessä on lähihistoriaa ja menneisyyttä valottava nettipamfletti, jonka antoisimpia piirteitä ovat aikaperspektiivi ja kotimainen näkökulma.

Teksti on kirjoitettu Pamfletin liitteenä ovat laajat ulkomaiset lähteet, joista on ilmeisesti ammennettu standarditietoa mm. Kiinnostavinta asiaa ovat Suomen sisäpolitiikan ja erityisesti talouden käänteet, yksityistämisen aloittaminen, IMF: Kotimaisten päivälehtiuutisten dokumentointi ja polittisten tapahtumien vaikutusten osoittaminen ennalta arvattavan juonenkulun mukaisiksi ovat tekstin kirjoittajan Pekka Lahtisen uniikkia antia. Dari-Anne, 27, hyvänen aika mitä materiaalia! No, en kuulu kirkkoon.

Valitettavasti nuo raamatun heitot koskevat silti minuakin, muiden näihin asioihin uskovien kautta. Kun henkinen koti hajotetaan ja nostetaan sitä kautta vihaa , viedään turvapaikka Turvapaikan menettänyt on väkisinkin enemmän tai vähemmän sekaantuneessa tilassa ja siksi helposti ohjailtavissa, arvelen.

Ei tässä mitään salaliittoteoriaa tarvita. Jokainenhan voi itse lehdistä tarkistaa mitä, miten ja milloin on uutisoitu ja kuinka paljon, kuinka näkyvästi. Minä kiinnitin asiaan huomiota ja aloin ihmetellä. Kiinnostavaa on Miksi ja Miksi juuri nyt? Kyseisessä jutussa on hirvittävä määrä asiavirheitä alkaen "Muualla Euroopassa vapaamuurarius onkin järjestönä kielletty.

Riikka, nyt olen anteeksipyynnön velkaa. Luin juttusi huolimattomasti ja vedin stereotyyppiset johtopäätökset - näköjään suorinta tietä pöheikköön. Kiinnostuin ja peilailin joitakin omia havaintojani esittämiisi ajatuksiin.

Liike-elämän eliitin ja poliittisen eliitin kansalaisilta salatussa yhteispelissä tarkoitetaan toimintaa, josta molemmat hyötyvät sekä taloudellisesti että poliittisesti. Tällainen toiminta täyttää Euroopan unionin lopulla antaman järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön. Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä.

Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin. Jos haluat tietää mitä illuminaatit on suunnittelemassa niin Mielestäni jokainen joka näihin salaseuroihin niinkuin vapaamuurarit liittyy tekee rikoksen ihmisyyttä kohtaan. Hyvä dokumentti jossa juttua myös vapaamuurareista jne Max Iganilla on myös paljon ajatuksia herättäviä pätkiä kanavallaan, ei muutakuin soittolistoja selaamaan: Kannattaa katsoa Ylen areenalta "Mennyttä etsimässä: Nyt kun se vielä saa olla siellä nähtävillä.

Järkyttävä tarina, miten hyvävelijärjestelmä ja järjestäytynyt laillinen talousrikollisuus naulitsee tavallisia ihmisiä ristille peitelläkseen omat jälkensä.

Yhdeksänkymmentäluvun kriisi taisi olla vain harjoittelua tulevaa varten ja nyt se todellinen peli taitaa vasta alkaa. Alku saattaa tuntua puuduttavalta mutta aiheet käsittelevät: Korjasin virkkeen itse tekstiin kuulumaan muodossa "Muualla Euroopassa vapaamuurarius on ollut tai on yhä järjestönä kielletty. Muuten moitteet tänne http: Kun henkinen koti hajotetaan ja nostetaan sitä kautta vihaa , viedään turvapaikka…ihmiset alkavat etsiä syyllisiä.

Taunon tuoma linkki 28 sopii hyvin repimisen kuvioon. Annetaan ideoita hermostuneille ihmisille. Huomatkaa raamatulliset viittaukset apocalyptic jne sekä sotilastermit, muistutukset diktaattorien hirmuvallasta sekä ei-edes-niin-hienovaraiset vihjaukset EU: Sekä toistelu velkataakan suuruudesta.

En tiedä tarpeeksi vapaamuurareista osatakseni arvioida mikä on täysin luotettavaa tietoa ja mikä spekulaatiota. Toisaalta paras piilo on olla esillä ja hämmentää. Vapaamuurarit ovat kuitenkin sivuseikka siinä mielessä että näitä eri uskonnollisten ryhmien mustaamisia on ollut lehdissä paljon viime aikoina. Muistelkaapa vain kulunutta viimeistä puolta vuotta: Ja tämä Julin-juttu oli Seurakuntalehdessä. Koskeeko tämä enemmän vapaamuurareihin muurinkoloissaan vai ev.

Moni on puhunut minulle kaivanneensa kirkostaan tukea H1n1-"pandemian" aiheuttamaan ahdistukseen mutta olleensa saamatta sitä, että heidän hätäänsä ei ole reagoitu: Jokainen varmaan tuntee jonkun joka menetti omaisuutensa luvun pankkikriisissä.

Jokainen muistanee myös kuinka se kriisi ja lama hoidettiin. Tai no, samaa lamaahan tässä vieläkin Kas kummaa kun juuri nyt julkaistiin selvitys vuoden tapahtumista Pohjois-Irlannissa verisunnuntai. Saadaan sinnekin taas levottomuudet käyntiin. Tässä ote linkistä On uskomatonta, että teksti kirjoitettiin jo 16 vuotta sitten. Jo silloin vaikuttajat ja poliitikot näkivät, että Suomi oli luovuttanut päätösvallan rajojensa ulkopuolelle.

Ihmettelenpä, miksi Velttokaan ei ole jatkanut barrikadeilla oivallettuaan jo , miten Suomen asiat ovat. Hänen sanomansa kansanedustajana on ollut enemmänkin runouden puolella. Onko hän nähnyt tilanteen realistisesti ja ymmärtänyt vastustajan valtavat mitat? Marraskuun ensimmäisellä viikolla julkaistiin Suomen Gallupin tekemä tutkimus, jonka mukaan suomalaisista vain seitsemän prosenttia luottaa puolueisiin, 14 prosenttia hallitukseen ja 17 prosenttia eduskuntaan.

Suomalaiset ovat selvästi tyytymättömiä valitsemiinsa edustajiin. Suomen ulkomaanvelka kasvaa hirvittävällä vauhdilla. Kustantaja ja kirjailija Paavo Haavikko on ennustanut, että varsinainen katastrofi on vasta tulossa.

Samoin pelkää entinen sijoittaja Taito Tuunanen Aamulehden haastattelussa Silloin Suomi-laiva sukeltaa syvälle. Pankit joutuvat todella vaikeuksiin ja ajautuvat valtion syliin yksi toisensa jälkeen kuten SKOP.

Seuraavassa vaiheessa vaikeudet kipataan veronmaksajien kannettaviksi. Silloin Suomi-laiva pöllyttelee jo pohjamutia Ulkomainen velkaantumisemme pitää katkaista. Hallitus yrittää jarrutella sitä, mutta vain yrittää. Ulkomaiset rahalähteet tukkivat pian hanat Nyt on jonkinlainen maailmanlopun meininki päällä. Ovatko heidän kätensä sidotut?

Onko olemassa jokin korkeampi auktoriteetti edit:! Pastori Pekka Viirre sanoo Aamulehdessä Kän epäilee, että Suomen alasajo on harkittu teko. Myös presidenttikandidaatti psykologi Pertti Virtanen on sanonut julkisesti, että Suomen taloutta ajetaan ajas tarkoituksella. Kansanedustaja Marjatta Stenius-Kaukonen sanoo Tamperelaisessa Asiat ratkaistaan jo ennen kuin ne tuodaan kansanedustajien käsittelyyn.

Tämä kaikki on totta. Suomen valtaeliitti ei kuitenkaan keksi itse harjoittamaansa politiikkaa. Jäljet johtavat maamme rajojen ulkopuolelle. Illalla Heinäveden kunnantalolle perusturvalautakunnan kokoukseen missä valtapuolueiden edustajat ihannoivat hallituksen vastuullista politiikkaa ja ylistävät Suomen nopeutta H1N1-pandemian hoidossa.

On syytä mainita, että suuri englanninkielinen tietosanakirja Encyclopedia Britannica on poistanut uudemmista painoksistaan kaikki tiedot niin illuminaateista kuin Weishauptistakin. Illuminaatit olivat alunperin vapaamuurareita.

Nämä miehet antoivat muutamalle illuminaatille tehtävän laatia sinetti vastaperustetulle tasavallalle. Tuo samainen sinetti laitettii yhden dollarin seteleihin vuonna kuten olemme jo todenneet. Weishauptin ja hänen seuraajiensa päämäärät olivat: Kaiken järjestetyn hallinnon kumoaminen. Yksityisen omistusoikeuden ja perintöjen lakkauttaminen. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoaminen. Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoaminen. Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttaminen.

Saattaa heidän miehensä "Valontuoja" maailman valtaistuimelle. Sana valontuoja on latinaksi lucifer. Keinoja heidän päämääriensä saavuttamiseksi olivat ja ovat vieläkin mm. Raha- ja seksilahjuksien käyttäminen hallitusten korkeiden virkamiesten kontrolliin saamiseksi. Yliopistoissa työskentelevien illuminaattien tuli kouluttaa oppilaita kansainvälisyyteen. Tuli myöntää stipendejä ja opettaa, että yksi maailmanhallitus oli vastaus kansainvälisiin ongelmiin.

Illuminaattien kontrolloimia vaikutusvaltaisia henkilöitä tuli sijoittaa asiantuntijoiksi kaikkien hallitusten taustalle aiheuttamaan niille tuhoa. Illuminaattien tuli saada tiedotusvälineiden kontrolli. Illuminaattijärjestön anarkistiset suunnitelmat paljastuivat, kun heidän kuriirinsa kuoli salamaniskuun vuonna Sen seurauksena järjestö lakkautettiin.

Van Knigge-niminen paroni ja temppeliherra vei kuitenkin jo vuonna illuminaattien suunnitelman maailman hallitsemiseksi vapaamuurarien johtoon. Sen lisäksi illuminaatit yhtyivät vapaamuurareihin Wilhelmsbadin kongressin osanottajat joutuivat tietenkin vannomaan valan salaisuuksien säilyttämiseksi.

Mukana ollut vapaamuurari Comte de Virieu mainitsee elämäkerrassaan traagisista salaisuuksista: Voin vain kertoa, että kaikki tämä on paljon vakavampaa kuin uskotkaan. Punottu salaliitto on niin hyvin suunniteltu, että monarkian ja kirkon on mahdoton päästä sitä pakoon. Illuminismin henkeä osoittaa myös vapaamuurarien pitämä kokoussarja Baselissa Sveitsissä vuonna Sen seurauksena syntyi asiakirja "The Protocols of the learned elders of Zion" Siionin oppivanhempien pöytäkirjat.

Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan innokas tutkija ja kannattaja. Asiakirjan mukaan kristitty kulttuuri tulee panna sekaisin ja nostaa sen tilalle maailman valtio. Keinoina tulee käyttää mm. Nämä ryhmät tulee aseistaa ja rohkaista taistelemaan toisiaan vastaan. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot on eliminoitu. Tämän jälkeen ryhmän oman diktaattorin tulee saada koko maailman valta.

Visitor, tässä tapauksessa Julinin mahdollinen vilpittömyyskin palvelee hajaannuksen luomista. Jos voi, niin miten. Rahatalous on jo keskitetty ja sekoitettu, poliittista valtaa pyritään keskittamään lisää ja lisää, sosiaalinen elämä on muuttunut tv: Kirkkoja ja uskonnollisia ryhmiä vastaan hyökätään.

Salamaniskuko tämän kaiken paljasti? Jospa kyse olisi kuitenkin ihan samasta kuin bolshevismissa, joka siis tähtäsi tämän omistusoikeuden lakkauttamisella siihen, että kaikki päätyisi kommunistieliitin eli juutalaisten omistukseen Marxin visio kirjeessään en muista kenelle. Marx totesi tällöin nimenomana toteutuvan talmudin vivion siitä, että vain juutalaiset saavat omistaa jotakin. Myös Moses Hess mielsi sosialismin merkitsevän juutalaista maailman johtoa.

Muutoinkin saattaa olla kyse vain alamaisten eli goijmien käsittelystä. Heille ei ole suotu kansallismielisyyttä. Heiltä otettaisiin pois perhe ja uskonto. Kuten kommunismissa tilalle asfalttimaterialismia, jossa hautausmaatkin tuhottiin alistetuilta kansoilta ja jossa eliitti kohteli ihmisiä kuin karjaa tai huonommin. Nykyisin muuten Israel on apartheidmaa ja erittäin uskonnollinne ja nationalistinen.

Maailman media vastustaa kaikkialla muualla apartheidiä ja nationalismia sekä teokratioita. Etenkin muslimivihaa lietsotaan, vaikka siis Mossadin kovan linjan siionistit johtavat länttä kansainväliseen suuntaan. Hän vastusti marxismia ja syytti ilmeisesti aivan oikein sen olevan juutalaisuutta pohjimmiltaan. Kun Saksan kimppuun hyökättiin, vapaamuurarien ote maailmasta uhkasi irrota, sillä Saksa puolustautui yllättävän vahvasti. Saksassa oli vapaamuurarius kiellettyä.

Tässäkin yritetään johtaaa väärille jäljille. Juuri maailman eliitti siionistit ovat tehneet Hitleristä tällaisen myyttisen hirviön holokaustisaduillaan ym. Siksi on naurettavaa heiluttaa Hitler-korttia. Jos illuminaatit oivat natseja, he ovat juutalaisnatseja. NWO -agendan termejä ja käsitteitä: Suomenkielisin tekstein varustettu video siitä miten olemme lopultakin vain orjia ja miten ihminen on kaikista luonnonvaroista arvokkain.

Ihmisten pitämiseksi orjan asemassa on kehitetty aikojen saatossa monia järjestelmiä, joista nykyinen "demokratia" on ollut kaikkein tehokkain. Esimerkiksi otan Joonan 3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: Ja hän huudatti Niinivessä: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko.

Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku. Katumus Jumalan edessä ja Kristukseen tarttuminen Joona kuvaa Jeesusta Kristusta, lue Joonan kirjan 2 ensimmäistä lukua: Joona oli kalan vatsassa kolme päivää kuten Jeesus oli haudassa kolme päivää ovat ne keinot, joilla pahat tapahtumat ja tuho voidaan välttää. Jos eivät Suomen miehet kuten Niiniven miehet vaivu katumukseen ja tartu Kristukseen ja sitten Hengen voimassa rukoile Jumalaa, mikään ei muutu paremmaksi ja mitään pahaa ei voida estää.

Kuka uskoo, että Suomen miehet tulevat katumukseen? Riikka esittää uurijan linkin Adam Weishauptista ja hänen tekosistaan, mutta Weishaupt oli ensimmäisen Rothschildin palveluksessa, toimi hänen toimeksiannostaan.

Tämä ensimmäinen Rothschild juutalainen oivalsi, että juutalaisella raha- ja pankkijärjestelmällään he ajan myötä saavat koko maailman orjuuteensa ja hallintaansa tuhottavaksi; juutalaisen uskonnon mukaan ei-juutalaiset on tuhottava , mutta tarvittiin lisäksi voima, joka kukistaa mahdollisesti syntyvän vastarinnan; siksi perustettiin Illuminaatit tekemään salaista myyräntyötä ja eliminoimaan maiden hallituksista terveet voimat aseina kiristys, vapaamuurarivalat, uhkailu, väkivalta, tappaminen, palkitseminen jne.

Näillä kahdella, rahajärjestelmällä jota olen blogillani kuvannut ja Illuminaatit- ja vapaamuurarit-nimisillä järjestäytyneillä rikollisjärjestöillä juutalaiset hivuttautuvat maailman johtoon typerien ei-juutalaisten töllistellessä monttu auki. Tietenkin tuo juutalainen joukkio ja sen voima nousee perkeleestä luciferista; siksi sitä ei voida ihmisvoimin vastustaa, koska perkele on henki , mutta se, että Jumala sallii näin tapahtua, johtuu ihmisten jumalattomuudesta.

Kun jumalattomuudesta luovutaan ja käännytään Jumalan puoleen, joukkion orjuudesta päästään. Jos täällä etsitään pelastusta tai asioiden korjausta muualta kuin Jumalasta, silloin ollaan saatanan ja tuon juutalaisen joukkion asialla - Suomen kansaa vastaan, jopa omaa itseä vastaan. Heitä on pilvin pimein, suuri osa US: Uusi Suomi on vihollisen käsikassara. Minua inhottaa, että noita saastaisia ja limaisia eksyttäjiä on joka paikassa, joka foorumilla ja joka blogistossa.

Jos minulla olisi valta, nämä tyypit joutuisivat välittömästi vankilaan. Tuo hymykuvio tuli noista ko. Tilalla pitäisi olla ruskea ulostepökäleen kuva höysytettynä asiaankuuluvalla löyhkällä. Onko Suomen oikeuslaitos jo mainittu alas ajettavien, kaaokseen työnnettävien yhteiskunnallisten instituutioiden listalla?

Korkein oikeus on antanut viime aikoina häpeällisiä, läpipolitisoituneita tuomioita. On menty yli kaiken häpeän ja sivistyneisyyden rajojen tilanteeseen, joka poikkeaa kaikista vertailumaista. Tapio Kuosman blogi Pour la Justice us. Korruptiosta ei ole seurauksia! Jaakko Jonkka on profiloitunut julkisuudessa poliittisen ja taloudellisen eliitin puolustusasianajajana Suomi Soffa Pekkarinen hän päätti asian Pekkarisen eduksi edes tutkimatta asiaa, Pitäen ilmeisesti Pekkarisen kertomusta asiassa ainoana tiedon lähteenä.

Ymmärtääkseni hänen virkansa on toimia Suomessa ylimpänä laillisuusvalvojana. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Kukaan muu viranomainen ei voi sitä tehdä. Olemme saaneet Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta yli sata langettavaa päätöstä, joka todistaa oikeusvaltiomme alennustilaa ja täydellistä politisoitumista. Mitään ei kuitenkaan oikeusvaltion rapautumisen estämiseksi tehdä lukuunottamatta jatkuvia perustuslain muutosoesityksiä jotka mahdollistavat vallan siirron totaalisesti puolueille ja heidän nimittämilleen hallituksille.

Suomeen tulisi perustaa Perutuslakituomioistuin, joka koostuisi täysin puolueista riippumattomista ammattituomareista. Saksassa tämä järjestelmä on käytössä. Ennustan Jonkan valitseman linjan johtavan lähitulevaisuudessa siihen, että Matti Vanhanen tai kukaan muukaan eliitin jäsen ei tule moitteita saamaan mistään, täysin rippumatta tosiseikastosta. Eduskunnan oikeuasiamies on todennut erään päätöksen perusteluissa, Politikkoja ja virkamiehiä Viranhaltijat koskevan lainsäädännön erityisesti sosiaalilainsäädäntö sisältävän jo lähtökohtaisesti niin paljon harkintavaltaa, ettei virkatoimien laiminlyönnistä tai virkavirheista koskaan koidu käytännössä mitään seuraamuksia.

Tämä on siis seurausta virkamiesten ja politikoiden itsensä valmistelevien lakien kelvottomuudesta. Perutuslakituomioistuin ei varmasti ole poliittisen eliitin mieleen, koska se poistaisi mahdollisuuden mielivaltaiseen ja opportunistiseen lainvalmisteluun.

Kuten nyt KePU valitsi ilman kansanäänestystä omiensa joukosta pääministerin. Eikö yleensä länsimaisessa demokratiassa vaaleilla valita pääministeri? Suomessa riittää eliitin ilmoitus siitä kuka valitaan, Mielestäni pääministerin vaihdos olisi tullut suorittaa ennen aikaisten Eduskutnavaalien tuella, Näin tehdään kaikkialla muualla Länsimaisissa sivistysvaltioissa, paitsi Suomessa.

Ja mitä luulet tietäväs Hitleristä,minkä suvun piika sen mutsi oli ja kelle pamahti paksuksi? Jonka seurauksena syntyi pikku Aatu. Kyseessä on disinformaatio, joka on ujutettu kapinasivustoille ja vasemmistouskontoon. En usko, että tähän linkkiin vedottiin vilpillisesti, vaan vilpittömässä mielessä.

Hitlerin juutalaisuus on vastaavaa disinformaatiota. Werner Maser on kumonnut Hitlerin juutalaiset sukujuuret teoksessaan, jossa hän paljastaa Hitleristä ja Stalinista esitettyjä valheita. Koska perinteinen vasemmistouskonto on aina pilkannut juutalaisista kerrottujen salaliittoteorioiden esittämistä sattuneesta syystä kuten muukin yhteismkunta on opetettu ajattelemaan tietyllä tavoin, on vaikeaa varsinkin vasemmistolaisille nöyrtyä ja avartaa mieltään.

Lisäksi liian helposti langetaan ajatusansoihin, esim. Nämä disinformaatiojutut ovat tietysti yritys ohjata oppositioajattelua perinteiseen tapaan. Tapaus Kennedy on yksi malliesimerkki: Kaikki vasemmistolaiset innoissaan meuhkasivat juuri murhaajien opettamalla tavalla ja kaikki jatkuu. Disinformaatiosta ja sen levittämisestä. Kerään edelleen aineistoa Riikan edellisessä postauksessa Tiet Kaaokseen julkaisemaani listaan piirteistä, joista voi tunnistaa disinformaattorin.

Otan kiitollisena vastaan faktatyyppisiä havaintoja täydentämään listaa, jossa on toistaiseksi kahdeksan piirrettä. Yhdeksäs piirre saattaisi olla:.

Vastustus minimoidaan keskittymällä yhteen kommenttien tuottajaan, joka profiloidaan imagoltaan myönteiseksi. Juutalaisten Stern-järjestö on ilmeisesti yrittänyt myrkyttää Trumanin kirjeellä. Tämän lähdeviite jäi tosin katsomatta. Järjestön johtajista tuli Mossadin perustajia. Myös entinen Mossad-agentti Viktor Ostrovsky on kummallinen tapaus. Miksi hän voi kirjoitella kirjoja? Onko kyse jo asioiden paljastamisesta teuraseläimen asemassa olevalle ihmiskunnalle?

Anyway, mies luonnehtii, että Mossad ei olisi kontrollissa, vaan todellinen hallitsija tai salainen vaikuttaja Israelissa. Tai sitten valtaapitävät salaavat järjestön pyörittämisen tai käyttävät sitä valtataisteluissaan. Ostrovskyn mukaan järjestö ei salli rauhansopimusten solmimista Israelin kaikkien naapurien ja palestiinalaisten kesken.

Hänen mukaansa järjestö suunnitteli George Bush vanhemman murhaa Syynä Israelin painostaminen rauhaan ja liiallinen muiden kuin Israelin etujen ajaminen. Tukea tulkinta saa sille, mitä paljastui DDR: Tarkoitus oli heikentää rauhanneuvotteluihin päätymistä ja kerjätä myötätuntoa maailmalta. Saksalta taas kiristettiin iskujen verukkeella uusia verirahoja, vaikka sovitut holokaustikorvaukset oli jo kertaalleen maksettu.

Lisäksi murhattiin kenraali, joka oli työväenpuolueen hallituksen kanssa ajamassa rauhansopimusta Lähi-itään. Iskut Mustan syyskuun kaikkia jäseniä vastaan eivät onnistuneet, vaikka poliitikot olivat ne määränneet. Vääriä miehiä murhattiin ja agentteja jäi kiinni. Osa terroristeista jatkoikin iskuja ja heitä on edelleen hengissä. Ilmeisesti he olivat kontrolloituja ja hyväuskoisia vihollisia, eivät omia työntekijöitä.

Mitä ilmeisimmin Jitzhak Rabinin murha oli Mossadin työtä. Rauhaa ei haluttu ja Clinton ei sitä vaatinut. Siispä koko prosessista tuli teatteriesitys. Koska pääministeri kuoli, hän ehkä saattoi harkita jonkinlaista rauhantekoa ihan oikeasti. Toisaalta kyseessä saattoi olla muu valtataistelu. Miten se sanonta menikään Rokotusinfo ry on pyytänyt lääkevalvontaviranomaista Fimea tutkimaan erityisesti lapsiperheille suunnatuissa verkkopalveluissa tapahtuvan aggressiivisen pneumokokkirokotteen markkinoinnin, jossa mainoslauseena on "Lasten korvatulehdusta voi ehkäistä rokotteella".

Rokotusinfo pitää rokotteen markkinointia myös harhaanjohtavana - rokotteen tehoa korvatulehduksia vastaan vasta tutkitaan, jolloin on ennenaikaista väittää mainonnassa sen torjuvan korvatulehduksia.

Aiemmista tutkimuksista on tuloksia, joiden mukaan samantyyppiset rokotteet eivät ole merkittävästi vaikuttaneet korvatulehdusten määrään rokotetussa väestönosassa. Rokotteen markkinointi liittyy rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinen kunnallisissa lastenneuvoloissa tekemään FinIP-rokotetutkimukseen.

Rokotevalmistaja on tilannut tutkimuksen toteutuksen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta THL. Yhdistys kritisoi sitä, että viranomaistehtäviäkin hoitava julkinen tutkimuslaitos THL toimii asiassa lääkeyhtiön toimeksiannosta ja rahoittamana.

Rokotusinfo ry ei suosittele perheille FinIP-rokotetutkimukseen osallistumista siihen liittyvien eettisistä periaatteista poikkeamisten vuoksi. Tutkittavaa rokotetta ei verrata aiemmin tunnettuun parhaaseen ehkäisykeinoon kuten lääketutkimusten eettisen säännöstön pääsääntö edellyttäisi. Rokotusinfo kertoo, että pneumokokkirokotteen haluavilla perheillä on mahdollisuus hankkia rokote apteekista. Tutkimukseen koehenkilöksi ryhtymällä rokotetta eivät kaikki saa, vaikka tutkimuksen harhaanjohtava värväyslause "Osallistumalla tutkimukseen lapsilla on mahdollisuus saada jo nyt pneumokokkirokote" niin antaakin ymmärtää.

Pneumokokkirokote tulee syksyllä rokotusohjelmaan niin, että 1. THL on ollut tutkimustoiminnassaan ja lääkeyhtiösuhteissaan toistuvasti valvovan viranomaisen moitteiden kohteena. THL on kahdesti saanut oikeusasiamiehen moitteet lääketieteellisistä tutkimuksista, joihin ei ole hankittu molempien vanhempien suostumusta kuten laki edellyttää, eikä kaikkia asiaankuuluvia tietoja ole kerrottu vanhemmille.

Menettelyjensä korjaamisen sijaan THL on kannattanut lakimuutosta, jolla vanhempien suostumuksen vaatimuksesta olisi luovuttu kokonaan.

Valtiontalouden tarkastusvirasto on kiinnittänyt huomiota THL: Oikeusprosessit hankinta-asiakirjojen ja rokotetutkimusasiakirjojen julkisuudesta ovat edelleen kesken. THL ja lääkeyhtiö pyrkivät salaamaan sikainfluenssarokotehankintaa ja rokotetutkimusta koskevat asiakirjat, mukaanlukien rokoteosaston johtajan Terhi Kilven kirjoittaman, tutkimuksen eettisiä näkökohtia koskevan asiakirjan. Markkinaoikeuden asiakirjoista ilmenee, että lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen mukaan hinnoittelun ja FinIP-rokotetutkimuksen välillä on yhteys eli hinta on "koplattu" FinIP-rokotetutkimuksen tekemiseen Suomessa.

Peruspalveluministeri Paula Risikko on kertonut, että rokotehankinnat siirretään ilmenneiden ongelmien vuoksi pois THL: Tähän on vaikuttanut myös valtiontalouden tarkastusviraston THL: Rokotetutkimus rikkoo eettistä säännöstöä - http: Rokotetutkimukselle moitteita - http: Minusta tämä oli se tärkein 1. Loviisan ydinvoimalan pihalla havaittiin pieni määrä radioaktiivisuutta viime viikolla.

Alue on siivottu ja todettu puhtaaksi, kertoi Fortum keskiviikkona. Radioaktiivinen aine karkasi ilmeisesti polttoainekontin kuljetuksesta. Säteily havaittiin kuljetuksen jälkeisessä tarkastusmittauksessa viime viikon keskiviikkona. Voimala-alueella oli vastaavanlainen radioaktiivisen aineen päästö vuonna Silloinkaan ei aiheutunut vaaraa ympäristölle.

Hongkongin viranomaiset myönsivät tiistaina, että Etelä-Kiinassa olevassa ydinvoimalassa tapahtui radioaktiivinen vuoto kolme viikkoa sitten.

Hongkongin viranomaiset ja ydinvoimalasta vastaava energiayhtiö kertoivat tapahtumasta vasta tiistaina sen jälkeen, kun Radio Free Asia -radiokanava oli raportoinut asiasta. Approximately participants will attend of whom about two-thirds come from Europe and the balance from North America. About one-third is from government and politics, and two-thirds are from finance, industry, labor, education, and communications.

The meeting is private in order to encourage frank and open discussion. Adrian Salbuchi antaa uudella videollaan ennusteen, miten globalistieliitin hanke maailmanhallituksesta tulee lähivuosina etenemään. Se tapahtuu tietenkin pelottelun, kriisien ja katastrofien kautta. Salbuchi - Forecast: Ympäristö" ja viesti 48 "Tarttukaa konkreettiseen, pitäkää maasta kiinni. Vesa-Ilkka Laurio,tiedetään että olet hihhuli mutta pitääkö sitä mainostaa? En minäkään jauha että olen ateisti.

Kattelin blogiasi,kaikki on tullut perkeleestä,sana esiintyy useammin kuin pilkut. Eikä tälläselle voi kuin nauraa: Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä,joten sinun toiminnallasi ei ole perustaa. Sen sijaan minä en pelkää enkä varo, "ettei holokausti iske"; iskihän se Jeesukseen Kristukseenkin, Jumalaan. Koska et tiedä, mitä kristinusko on, niin sen ydinosa on ylösnousemususko, noustaan ylös kuolleista, haudasta. Et taida tietää sitäkään, että jokainen ihminen kuolee.

Jos sitä sanotaan "holokaustiksi", niin kuinka voisit välttää sen? Kelaa ennen kuin Marian ja Joosefin liitto oli vahvistettu,niin jakorasia oli pyhän hengen vaikutuksesta tullu raskaaksi,Jooseppi kunniallisena ei halunnu häpäistä jakorasiaansa julkisesti.

Joosepin kelatessa ilmestyi yöllä unessa herran enkeli joka lässytti;älä pelkää ottaa Mariaa vaimoksesi,se mikä hänes on siintyny on lähtöisin pyhästä hengestä. Eli akka kävi vieraissa ja ukko sekos. Kelaa lisää,jos joku sekoilee jtn,lähtee jutut kiertää suusta suuhun ja viikon päästä koko asia on muuttunut täysin.

David Copperfield oltas lähetetty Jessen aikaan hävittään vapauden patsaita,mitä silloin palvoisit? Itse tulin Mariasta,tosin en saanu vittua koko mitalla,koska en halunnut näin paskaan maailmaan,eli keisarinleikkaus. Vanishing the Statue of Liberty: Yhdysvallat ottaa käyttöön uusia Iranin-vastaisia pakotteita. Pakotteet koskevat Iranin kansalaisia ja iranilaisia yrityksiä.

Myös EU pohtii uusien pakotteiden ottamista käyttöön taivuttaakseen Iranin luopumaan ydinohjelmastaan. Unionin on määrä päättää pakotteista huomenna huippukokouksessaan Brysselissä. Iranin mukaan ydinohjelman tarkoituksena on tuottaa sähköä. Länsimaat Yhdysvaltain johdolla uskovat Iranin kehittävän ohjelman varjolla ydinasetta. Kun maalaan tai kirjoitan , joskus parhaana luomisen hetkenä tunnen jumaluuden kipinän itsessäni.

On kuin olisin ovi, josta kuljetaan molempiin suuntiin. Mutta kun se sujuu -oikein todella- tarina ottaa ohjat ja alkaa kertoa itse itseään. Sen sijaan että käytän maalaamista välineenä, minusta tuleekin tarinan väline. Ammennan jostain mitä en tiennyt itsessäni edes olevan, ja lopputulos on syvempi ja monikerroksisempi kuin alkuperäinen työsuunnitelma olisi koskaan edes voinut olla.

Pienessä elämän osasta kuvaavassa työssä onkin yht´äkkiä kokonaisuus, mikrosta tulee makro. Kuin sinapinsiemen tai hiekanjyvä se sisältää koko oman kosmoksensa.

Ja joskus vieläkin enemmän. Maalatessa sitä on yhtä aikaa sitkeä ja hauras, iso ja pieni, osa ja kokonaisuus. On väline, välineen käyttäjä, välittäjä, välittävä ja se jolle on välitetty.

Sillä lailla ei voi silti elää arkea. Olen ihan tavallinen äiti suurimman osan aikaa. Kun olen siinä ja olen tuolla. Kun hengitän tähtipölyä, kuulen linnunradan laulun. Korruptoidaan , katsellaan aikansa ja pois potkitaan, lopullisesti. Jospa alkuperäinen idea ikitraditionaalisten asioden hävittämisen pyrkimyksessä onkin niissä tosiasioissa että mm. Valon nopeutta etenee näiden lihavien kissojen, suurimmalta osin vanhojen ukkojen , manipulointi varsinkin nuorten naisten keskuudessa.

Ukot ja äijät on jo pimeän iloisen tukevasti koukussa. Mitä näissä on eroa? Aina on usko, lahko tai rotu joka yrittää alistaa joko toisen tai toisensa, perusteenaan ainoastaan oman jumalansa nimi tai vankka usko oikeutuksestaan. Voisiko olla mahdollista että joskus ihmiskunta kykenee irtautumaan näistä ikeenomaisista harhaisista uskoista joiden vuoksi veri lentää kaaressa vielä ?! Voisiko olla mahdollista että todellisen jumalan voi kohdata ihan jokainen meistä jos hänen linkkikaapeliinsa vain saa yhteyden omasta pääkopastaan kaivettua?

Mielipiteeni on tämän olevan huomattavasti todennäköisempää kuin palavien vaunujen taivaasta saattelema , lihaksikas ja vihaa ei valituille uhkuva jumalMIESpelastaja. Ei tarvitse olla kirkkoa tai kirkossa uskoakseen johonkin suureen tiedon maksimaatioon, moraalisesti hyvään ja kestävään.

Mitattavan ja mittaamattoman energian liittoon. Ja vielä herra Laurio: Laaja on huolestumisesi aikaansaama tiedon määrä. Täysi kunnioitus noista tuhansista sanoista. Vihalla se ei kuitenkaan ratkea. Vihalla ei virtaa kuin veri, vastakohdalla sitten taas useampikin makea tai nautinnollinen neste. Kyllä on ahdistus kova tästä helvetistä maan päällä, ei voi muuta sanoa. Kamelin selkä ritisee vakavasti. Tämän päivän vuotiaat ovat ensimmäisiä modernin sukupolven lapsia, jotka ovat vähemmän terveitä kuin edeltävien sukupolvien vuotiaat.

Huolimatta lääketieteen ja elintason kohentamisesta, he kärsivät edellisiä sukupolvia suuremmalla todennäköisyydellä polvisäryistä, natisevista lantioista, diabeteksestä, astmasta ja sydänkohtauksista. Roskaruoka, liikunnan puute ja riippuvaisuus tietokoneista ja muusta teknologiasta maalailee vieläkin kurjempaa tulevaisuudenkuvaa.

Tutkija Teresa Seemanin mukaan terveysedut, joista he ovat nauttineet eivät takaa ruusuisia vanhuuspäiviä.

Tutkijoiden mukaan ei ole syytä epäillä, että tilanne olisi yhtään toisenlainen Englannissakaan. Professori Seeman varoittaa, että kun yhä useampi tästä sukupolvesta tulee vuotiaiksi, niin ongelmat räjähtävät käsiin. Yhä suurempi määrä iäkkäistä ihmisistä tulee vaatimaan yhä enemmän julkiselta terveydenhoidolta. Vammautumisten lisääntynyt määrä nuorempien aikuisten keskuudessa saattaa jopa järkyttää kansantaloutta.

Jos nuorten täytyy kilpailla ylikuormittuneessa järjestelmässä vanhusten kanssa samoista resursseista, niin he todennäköisesti häviät. Niinpä britti-asiantuntijat huhuilevat varoitushuutojaan, sillä tulevaisuuden eläkeläiset ovat istuneet nykysukupolvea paljon enemmän tietokoneen ääressä. Julkisen terveydenhuollon viesti on: Tohtori Ian Campbellin mukaan "olimme tuudittautuneet harhaiseen turvallisuuden tunteeseen sen suhteen, että lääkkeet ovat vastaus terveysongelmiimme.

Niinpä tilastot näyttävät, että sydänsairauksista johtuvat kuolemat ovat vähentyneet, koska ihmisiä pidetään hengissä lääkeaineilla. Niin ihailtavaa kuin se onkaan, - olisi paljon järkevämpää vähentää sydänsairauksien määrää. Elät vielä synneissäsi, ja kaikki on seurausta siitä. Todellinen yhteys Jumalaan syntyy vain Jeesuksen Kristuksen syntien anteeksiantamuksen kautta, ei tunteilemalla tai sieluakrobatialla.

Sydämensä synnit oppii tuntemaan tarkastelemalla sydäntään Jumalan 10 käskyn valossa tämä on oikeaa tutkimustyötä. Jumala katsoo sydäntä, ei niinkään ulkonaisia tekoja, jotka ovat vain seurausta. Kun kirjoitin, ettei toiminnallasi ole perustaa, niin haluan korjata sen muotoon: Tietoa ja valetietoa tulee lisää, mutta se ei johda mihinkään, korkeintaan siihen tukehtumiseen.

Todelliseen tulokseen ei päästä ilman Jumalaa, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Nyt blogeillesi on kertynyt viisastelevia jumalattomia katupoikia, joita voi kutsua roskaväeksi. Luepa tuosta ylempää heidän viimeisimpiä tuotoksiaan. Viranomaiset jopa kehtas kysyy aikoinaan olenko tosissani että tapan jos mua tai muksui yritetään rokottaa,vast: Mulle riittää jos pari miljoonaa pelastu sikakusetukselta,lue koko ketju niin tajuut miks siitäkään ei mediassa jauhettu.

Jtn mee blokilles jauhaa paskaa! Nyt riitti vitun hihhuli,ala elään ja heitä se kone seinään! Siitä ei kuitenkaan päästä mihinkään, että Jumala itse kuoli ristillä noiden sinun syntiesi vuoksi, joita sinä koko ajan syydät suustasi. Jos minä olisin sinä, niin minä todella jo pelästyisin itseäni. Jeesuksenha piti olla ruumillinen olento ja jumalan joku henki blosse pilvenhattaralla! Mä en tajuu,sä oot sekasin,pidä hyvä mies preikkii uskonnosta!

Minä uskon että on tullut aika paljastaa sinulle joitakin tyrmistyttäviä asioita, joita sinä olet kohdannut menneinä vuosikymmeninä. On hyödyksi sinulle joitakin näistä asioista jotta sinä tietäisit kuinka käyttäytyä Uudessa maailmanjärjestyksessä joka on nyt ottamassa muodon.

Me haluamme että sinä pystyt tulemaan täysillä mukaan ja sopeutumaan meidän uuteen yhteiskuntaamme. Loppujen lopuksi, jos sinä teet näin, se on sinun omaksi parhaaksesi. Ensiksi, on hyvä jos sinä ymmärrät joitakin meidän tarkoituksiamme niin että sinä voisit tehdä entistä tiiviimpää yhteistyötä. Minä en voi kertoa sinulle niistä vaikeuksista joita sinä kohtaat jos sinä vastustat meitä.

Meillä on keinot kohdella vastustajiamme. Minä ainoastaan kerron sinulle tämän nyt, koska on liian myöhäistä muuttaa asioiden suuntaa. Aika jolloin meidät olisi vielä voitu pysäyttää on mennyt ohi jo kauan sitten. Itselläni on ja siteisiin en enää vaihda. On niin kätevä ja kestää sama kuppi monta vuotta.

Voin käydä jumpassa,juoksemassa ym. Tiia, tarkistus omaan höpsöön sanamuotooni, että siis aikaisemmin menkat olivat jo normaalit. Tiesin ne tunnin tarkkuudella! Sitten tuli tuo minipilleri-kokeilu ja vuosin sen 7 viikkoa!

Mutta sitten alkoi taas tasaantua ja muuttua tarkoiksi. Ei enää ole tunnin tarkkaa, mutta noin päivän pari yleensä. Kyllä hormooneilla on iso vaikutus. Huomasin noilla ja huomasin normipilsuilla ja huomasin myös kilpirauhasen tehdessä lakon.

Nythän jälleen tappelen sen kanssa. Eli oireet todellakin vaikeita. Ei moni tule ajatelleeksi nuorena Nanna, olen harkinnutkin, ja aloitinhan kirjoittamaankin omaelämänkertaani jostain aikaa, mutta ei minusta ole kirjan kirjoittajaksi.

Lapsille olen lasten kirjoja tehnyt käsin ja aikuisille niitä runokirjoja, mutta ne ei ole juur mitään oikeaan kirjallisuuteen verrattuna. Lähetä kommentti Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen.. Mitä pohdit postauksesta tästä? Entä yleensäkin blogini hedelmästä? Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään, Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään! Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni. Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi: On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni, Viltsumari. Kirjoitin aikaisemmin monsuunisateista tai kansallisemmin Kuukautisista. Se aihe saikin palautetta ihan kohtuudella ja ajatus syntyi keskustelujen aikana myös tästä uudesta bloggauksesta, nimittäin "kun Viltsu käytti minipillereitä". Lupasin kertoa siitä tarkemmin, joten tässä toivepostaus pyynnöstä. Se oli eräs kesäpäivä, kun olin aikuisopiskelijana vielä jossakin päin maailmaa. Samalla se vuoto oli niin runsasta, että rauta-arvot laskivat ja maksalaatikko, mitä koiran ruuaksi sanotaan, upposi tähän lyyliin kertaheitolla.

Sitä yksinkertaisesti oli pakko saada! Maksalaatikkohan se lienee helpoin, nopein ja halvin tapa lisätä rautavaroja. Olin opistolla ja siellä luokkakamuni, minua noin 10 vuotta nuorempi likka, jutteli minun ja erään minua vanhemman naisen kanssa ruuasta. Hänhän se kertoi, ettei maksalaatikkoa vaan voi syödä. Siis tämä nuori neiti. Vanhempi taas tuumasi, että kyl hän joskus, muttei se lempparia ole.

Minä aloin avautumaan, että kerran kuussa on pakko saada sitä raudan puutteen vuoksi. Samalla manasin öljynvaihtoviikot syvinpään hornan kattilaan. Tämä likka sitten vaan tuumasi, että hänellä ei niitä ongelmia onneksi ole, koska käyttää pillereitä.

Jäin miettimään hänen sanojaan ja lähdimme tunnille. Siis e-pillereitähän käytetään jos halutaan säännölliset menkat tai ehkäisy, mutta ei mulla ainakaan menkat loppuneet silloin, kun kokeilin niitä hillitsemään PMS-oireita Nekin sitten aiheuttivat sivareita, joten oli lopetettava.

Siispä otin likan juttusille heti seuraavan tilaisuuden tullen.